Въпреки че вече официално са разведени от месеци насам, сагата

...
Въпреки че вече официално са разведени от месеци насам, сагата
Коментари Харесай

Алекс Богданска призна за голяма лъжа

Въпреки че към този момент публично са разведени от месеци насам, сагата сред Алекс Богданска и Дани Петканов очевидно има още много неизлъчвани епизоди. Поне в случай че съдим по реакциите и на двамата в обществените мрежи. И освен там.

Наскоро пред Мон Дьо моделката призна за каква болежка става дума след раздялата и дали въобще има вяра двамата още веднъж да се съберат един ден. По думите й тя и Даниел са излъгали своите почитатели, обявявайки раздялата си. Тогава в обявата в Instagram двамата написаха, че са " решили "  да се разделят, като това основало усещане, че решението е взаимно. Но не такава е истината. Решението било на Даниел и било взето още през ноември.

Именно тогава, през ноември предходната година, Лудия кореспондент изискал да се раздели с моделката, като й казал, че не може да продължи напред с нея. А тя в този миг си мислела даже за второ дете.

В изявлението моделката съобщи, че последно е била същински и изцяло щастлива преди 3 години – тогава имала семейство, дете, кариера. А в този момент... в този момент се учи да е щастлива отначало. Вече като самотна и работеща майка. Но е безапелационна – връщане обратно към Даниел няма, а все още и в живота ѝ няма място за нова обич. Причината? Тя се усеща прочувствено осакатена, а единственият ѝ фокус е върху това да обезпечи сигурност и успокоение за детето си.

И въпреки всичко, в случай че се стигне до нова връзка, Богданска е категорична – повече няма да допусне да загърби себе си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР