Въпреки че вече не са част от кралското семейство, принц

...
Въпреки че вече не са част от кралското семейство, принц
Коментари Харесай

Свършва ли охолният живот на принц Хари и Меган Маркъл? - slava.bg

Въпреки че към този момент не са част от кралското семейство, принц Хари и Меган Маркъл не стопират да живеят в разкош и разсипничество. Засега те обитават имението на продуцента Тайлър Пери.

Още в първия месец на годината, обявявайки желанието си да се отдръпват от кралските си отговорности, принц Хари и Меган Маркъл, дружно със сина им Арчи, се реалокираха в Канада. Семейството се откри на остров Ванкувър и си обезпечи поддръжката на премиера на страната Джъстин Трюдо.

Хари и Меган харесаха спокойния и обмислен живот в Канада. Освен това херцогът и херцогинята на Съсекс като представители на английското кралско семейство са имали редица привилегии. Начело на Канада е монархът, сега този пост е ангажиран от Елизабет II. Ето за какво по-специално отбраната на Хари и Меган на територията на остров Ванкувър всъщност е била платена от локалните данъкоплатци, оповестява „ OK Magazine “.

Обикновените канадци бяха възмутени от сходна чудатост и в пресата се появи информация, че става въпрос за милиони щатски долари годишно. Активисти започнаха да събират подписи с искане да се отстрани тежестта на задължението за възнаграждение на отбраната на монарсите.

Петицията беше подкрепена от към 80 хиляди души. Джъстин Трюдо беше заставен да се съобрази с митингите. Може би тези „ негостоприемни “ канадци станаха една от аргументите в последна сметка Меган и Хари да се реалокират в Лос Анджелис.

Между другото, някои медии получиха информация за същинските суми, нужни за поддържането на отбраната на херцозите на Съсекс. От ноември до януари от канадската хазна са изхарчени към 40 хиляди щатски $, което, несъмнено, е доста по-малко от числата с шест нули, които изплашиха канадците. Очевидно по това време Бъкингамският замък също оказа помощ за финансирането на живота на Меган и Хари, тъй като до формалното привършване на „ Мегзит “ по това време имаше още няколко месеца.

В Лос Анджелис херцогът и херцогинята на Съсекс са принудени да поддържат личната си защита. Апетитите им обаче не понижиха. Според слуховете те са наели телохранители от частна организация, която е профилирана в работата с холивудски звезди от първа големина. Смята се, че цената на услугите доближава до 8 500 $ дневно. Кой и по какъв начин оказва помощ на Меган и Хари да поемат толкоз високи разноски, не се знае. А те по този начин и не съумяха да започват плановете си, защото стартира пандемията от ковид.

Докога ще устоят финансово – също не е ясно. Може би по тази причина принц Уилям поучава брат си да се върне във Англия. Тази концепция обаче напълно не се харесва на Меган Маркъл, която по този начин и не съумя да свикне с живота в кралския двор.

Херцозите на Съсекс са натрупали към този момент много задължения, които дължат и в родината на Хари, за скъпия ремонт на имението им там, което към този момент не е тяхно. И макар отговорностите двамата сякаш не мислят да заживяват по-скромно.

Източник: tialto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР