Въпреки че вече е бременна в 5-ия месец красивата половинка

...
Въпреки че вече е бременна в 5-ия месец красивата половинка
Коментари Харесай

Съсипаха от критики бременната приятелка на Наум Шопов

Въпреки че към този момент е бременна в 5-ия месец красивата половинка на Наум Шопов - Теа Минкова не стопира да се поти във фитнес залите. Даже освен това - сега тя е по-активна отвсякога.

Поведението и най-много дейностите на брюнетката, която с боязън чака появяването на първото си дете, несъмнено, възмутиха почитателите на артиста в обществените мрежи.

Теа Минкова е вманиачена по спортуването и няма желание да трансформира навиците си, без значение от бебето, написа Галерия. Пред свои приятелки даже споделила, че счита да продължи с интензивните тренировки до 9-ия месец и защото тялото й е привикнало с сходно натоварване, това нямало да навреди на бебето.

Бъдещият баща пък, я подкрепял изцяло. Тези дни двамата публично споделиха богатствата новина посредством влог, който единствено за ден събра 100 000 гледания и над 5000 лайка.

Във видеото бъдещите родители споделят, че са доста щастливи и с неспокойствие чакат своята рожба през ноември. Редом с поздравите за щастливото събитие обаче, бяха и много сериозните мнения поради решението на Теа да не стопира с фитнеса.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР