Въпреки че в семейните отношения на Саня и Ники настъпи

...
Въпреки че в семейните отношения на Саня и Ники настъпи
Коментари Харесай

Саня Борисова си гледа кефа в Рим след развода

Въпреки че в фамилните връзки на Саня и Ники настъпи срив и те се разделиха, планът, в който двамата си сътрудничат, продължава да жъне триумфи по целия свят.
Саня разгласява фотоси в обществените мрежи и изрече благодарности за високите самопризнания, които получи лентата и самата тя. Красавицата се появи с няколко невероятни тоалета, с които излъчваше сексапил и съблазън. За едно от събитията Саня е избрала ефирна рокля в екрю от тюл и дантела. След това се появява със стилна тъмносива рокля, а на един от фрагментите с алена рокля с остро деколте, която акцентира бюста ѝ и бял клъч.

За раздялата на Ники Илиев и Саня Борисова се заприказва още преди месеци, само че през август той публично призна, че фамилията към този момент не е дружно. По време на брака си Саня и Ники се снимаха дружно в три кино лентата, режисирани от него - " Чужденецът ", " Живи митове " и " Нокаут ". Запознанството им също се случва на снимачната площадка. Двамата играеха брат и сестра в сериала " Забранена обич ". Сватбата им беше през 2012 година.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР