Въпреки че в последните два кръга изпита трудности на чужд

...
Въпреки че в последните два кръга изпита трудности на чужд
Коментари Харесай

Черно море Тича не успя да се противопостави на Левски Лукойв във Варна

Въпреки че в последните два кръга изпита компликации на непознат терен против тимове, които са много по-назад в класирането от него, водачът в постоянния сезон на НБЛ Левски Лукойл победи последния в таблицата Черно море Тича като посетител със 103:68.

``
реклама

„ Сините “ поведоха още при започване на мача в зала „ Христо Борисов “, а последователно натрупаха удобна преднина. Така те записаха шести следващ триумф за общо 16 и две загуби. Варненци пък са с 3-16. В идващия кръг Левски Лукойл посреща Балкан за дерби, а Черно море гостува на Спартак Плевен.

Отборите бяха равностойни в първите минути на мача, само че серия от 13:2 за Левски Лукойл в края на откриващата част го изведоха напред. Тимът резервира удобна преднина до края на полувремето, когато водеше с 53:39. Категорично извоювана трета част с 26:13 от гостите предреши изхода от мача, а през последните 10 минути столичани умерено продължиха да водят и да изведат мача до победа.

Победителите имаха отличен % от тройката - 13/24 (54%), а в същото време бяха доста сполучливи в нахлуване и за две точки - 25/36 (69%). Те си подадоха повече асистенции – 34 против 18 и провокираха повече неточности, а аварийните състезатели се включиха с цели 51 точки от пейката.

Всички в състава на Левски Лукойл като се изключи Патрик Рембърт влязоха в игра и означиха точки, а петима приключиха с двуцифрен актив. Най-резултатен с 14 точки беше Никола Маравич, а 13 добави Деян Иванов.

За Черно море Георги Боянов записа 13 точки и 7 битки, 11 плюс 7 добави Кристиян Кръстев, а по 10 означиха Цветомир Куртев и Александър Кръстев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР