Въпреки че в момента няма точен час за пристигането на

...
Въпреки че в момента няма точен час за пристигането на
Коментари Харесай

Гръцките земеделци тръгват с трактори към Атина, блокират ключови улици

Въпреки че сега няма прецизен час за идването на 150-те трактора и 70-те рейса в центъра на Атина, регулациите за придвижване се чака да стартират след 12:00 часа на обяд, защото тракторите ще дойдат в центъра на гръцката столица в 17:30 часа и по-късно на централния площад " Синтагма " пред Народното събрание. Пътищата ще стартират да се затварят по-рано, заяви Bulgaria ON AIR.

Промени ще има в маршрутите както на рейсовете, по този начин и на тролейбусите. За момента няма информация за метрото. По отношение на заминаването от Атина, фермерите ще стартират да потеглят от сряда сутринта, тъй че разпоредбите за придвижване ще се ползват и на следващия ден. Колоната от фермери както от Кастро, по този начин и от Мегара, ще се движи съпроводена от патрулни коли на гръцката полиция. Припомняме, че тракторите се движат единствено в дясната лента, с цел да не се затруднява придвижването по републиканските пътища.

Както полицията заяви през вчерашния ден, рейсовете, които ще транспортират фермери до Атина, с цел да се избегне в допълнение натоварване на трафика, е планувано да паркират на Олимпийския стадион.

Фермерите оповестиха митинга, откакто не останаха удовлетворени от ограниченията, които им бяха препоръчани от държавното управление. Протестиращите не престават да упорстват за понижаване на индустриалните разноски, в това число посредством таван на цените на електрическа енергия за стопанствата, субсидиране на доставките за отглеждане на животни и унищожаване на Данък добавена стойност за торове и храни. Въпреки съглашението с кабинета, фермерите отново блокираха пътища в страната. Искат да се подсигуряват и изкупни цени, които покриват цената на продукцията.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР