Въпреки, че ТВ пазарът е залят от сериали, НВО и

...
Въпреки, че ТВ пазарът е залят от сериали, НВО и
Коментари Харесай

Интерактивният сериал Mosaic на НВО е достъпен за Android

Въпреки, че ТВ пазарът е залят от сериали, НВО и режисьорът Стивън Содербърг са намерили метод да накарат тяхната продукция Mosaic да се отличава – дайте контрола върху историята на феновете.

Описван като интерактивен сериал, Mosaic е с дълготрайност 7.5 часа, а в основната роля е Шарън Стоун. Поредицата дебютира по-рано този месец за iPhone/Apple TV , а в този момент е разполагаем за Android.

Steven Soderbergh’s interactive MOSAIC app, previously exclusive to iOS, is now available for free download on @Android devices: https://t.co/ErvVUx1sGN #WatchMosaic pic.twitter.com/j7vD6gTmNE

— HBO PR (@HBOPR) November 22, 2017

В Mosaic няма да определите края на сериала, само че може да избирате по какъв начин да го гледате. 15-те глави оферират разнообразни вероятности съгласно това кои герои решите да следите.

Възможно е да се върнете обратно и да видите събитията в друг ред или от друг ъгъл. Ключовите моменти в историята са обяснени с в допълнение наличие. Преработената за телевизия версия на сериала с дължина 6 часа ще дебютира по НВО на 22 януари.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР