Въпреки че ценителите на кафето подхождат към него с професионализъм

...
Въпреки че ценителите на кафето подхождат към него с професионализъм
Коментари Харесай

Гадаене на кафе: Как да видим бъдещето в чашата си

Въпреки че ценителите на кафето подхождат към него с професионализъм и обаяние, от време на време то може да бъде от огромна изгода за развлекателни цели. Гаданията или срещата с другари с помощта на чаша кафе могат да се трансфорат в игра на четене на бъдещето. Така че дано проверим какво може да ни каже кафето.

Как да варим кафе за гадаене?

Най-добре е да приготвите турско кафе. Това ще изисква самообладание и внимание. Дори и да не успеем да предвидим ориста си, неповторимият му усет вкус сигурно ще ни възнагради за всичко.

Така че пригответе съд или дребна тенджера, тънко смляно кафе, захар и чаша студена вода. Изсипете кафето със захарта в съда с вода и започнете да го нагрявате. Веднага щом се появи пяната, махнете съда от огъня, деликатно отстранете пяната и по-късно изпълнете целия развой още два пъти.

Как да се подготвим за гадаене?

Предсказването на бъдещето също е положение на духа. Така че не можем да спрем единствено на приготвянето. Експертите по утайката от кафе предлагат един час преди церемонията да медитирате и да разсъждавате върху това, което в действителност желаете да знаете за бъдещето си.

Какво да запомните, когато пиете кафе?

Изсипваме кафето в бяла порцеланова чаша, с цел да могат елементарно да се разпознаят формите за гадаене. Когато стартираме да го пием, дано още веднъж помислим за въпросите, на които бихме желали да отговорим. След това отпиваме 7 глътки, само че оставяме малко запарка на дъното. После е належащо да разбъркате чашата три пъти и по-късно да я обърнете с главата надолу върху чинията, с цел да може да се образува шарката на утайката от кафе. Оставяме го в това състояние за 7 минути. След това го подвигаме с едно бързо придвижване и започваме да гадаем, написа actualno.com.

Гадаене на кафе - смисъла на знаците

Ако разлеете няколко капки, до момента в който сервирате кафето, не се тормозете, защото това значи прилив на пари и скоро ще го получите.

Най-важното е какво се намира в чашата, да вземем за пример това, което се появява покрай дръжката ѝ, ще се отнася за нашето близко бъдеще.

Тъмните знаци са знак за фрапантни промени в нашето здраве или професионална обстановка. Ако открием доста от тях, сигурно би трябвало да се подготвим за това, че нашето близко бъдеще ще бъде бурно.

Въпреки това има доста позитивни знаци, които могат да излязат от нашата наслойка. Ангел ще значи помощ от обичан човек и покачване в работата. Често срещаните образци включват сърце, което предвещава същинска обич, и жаба, която предвещава умножение на благосъстоянието.

Други по-популярни образци:

гора - огромна илюзия
планина - обичани сте

заек - боязън от новото

кокошка - тягост

момиче - обич с премеждие

момче - обич с двуличие

слон - господство

кон - честност в любовта

роза - внимавайте от убождане
барака - беднотия

лебед - непредвидени пари

Така че дано използваме въображението си, с цел да намерим смисъл във формите, формирани от наслойка от кафе.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР