Въпреки че температурите са нетипично високи за началото на ноември,

...
Въпреки че температурите са нетипично високи за началото на ноември,
Коментари Харесай

Световните красавици носят тези палта. Вижте ги

Въпреки че температурите са нетипично високи за началото на ноември, синоптиците дават обещание времето последователно да стартира да става студено, което напълно естествено ни хвърли в размишления по отношение на зимния ни стайлинг и по-конкретно по отношение на най-основния детайл в него – палтото.

Предлагаме ви дружно да почерпим ентусиазъм от звездите и да забележим какви са палтата, на които залагат едни от най-популярните звездни дами:

Нежни бежови нюанси 

Палта, решени в тази тоналност, излъчват неподражаема класа и са идеално допълнение както към по-елегантна визия, по този начин и към небрежни ежедневни тоалети. Сред почитателките на бежовите връхни облекла са известни дами като Роузи Хънтингтън-Уайтли и Сара Джесика-Паркър, които не пропущат да добавят есенно-зимните си дрехи с кашмирено чудо тъкмо в този цвят.
                             

                             

Палто от неестествен косъм

Дълго време сходна връхна дреха се приемаше за отживялост и не присъстваше в дрешника на нито една същинска ценителка на модата. Ситуацията обаче се промени, когато дами като Кейт Мос и Хайли Бибър започнаха да залагат точно на този вид връхна дреха. Така палтото от неестествен косъм не просто бе оправдано, а бързо се трансформира в една от най-актуалните трендове за студените месеци от годината. 
                             

Кожен тренчкот

Несъмнено това ще бъде най-големият шлагер този сезон. Затова, в случай че търсите връхна дреха, която хем да ви служи дълго време, хем да е настоящ тренд, заложете на тренч от велур или кожа, както направиха звезди като Емили Ратайковски и Роузи Хънтингтън-Уайтли.
                             

Макси палто

Палто с дължина съвсем до земята е другият тип връхна дреха, която се обрисува като шлагер тази година. По нашите ширини към момента се радваме на високи за сезона градуси, само че в други краища на света към този момент температурите са надалеч по-ниски и заради това виждаме от ден на ден звездни дами да са допълнили визията си с палта. Голяма част от тях залагат навръх макси палто, измежду тях са известни дами като Кайли Дженър и Анджелина Джоли.
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР