Въпреки че серията Xiaomi 14 вече е представена в Китай,

...
Въпреки че серията Xiaomi 14 вече е представена в Китай,
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Xiaomi 14 Ultra

Въпреки че серията Xiaomi 14 към този момент е показана в Китай, флагманите се чака да създадат интернационалния си дебют по-късно този месец.
 Xiaomi 14 и по кое време ще е световният дебют на серията
Ето по кое време излиза Xiaomi 14

Още този месец

Китайският производител на телефони неотдавна удостовери, че серията му Xiaomi 14 ще бъде пусната в международен мащаб на 25 февруари.

Xiaomi обаче има oще една изненада за почитателите, а точно Xiaomi 14 Ultra, който към момента не е разгласен и се чака да бъде показан на упоменатата дата.
 Снимка 652446

Детайли за устройството обаче наподобява към този момент са изтекли и софтуерният анализатор Йогеш Брар разкри много от детайлите към Xiaomi 14 Ultra в Х.

Според обявата Xiaomi 14 Ultra ще се похвали със замайващ 6.73-инчов QHD+ AMOLED LTPO екран със 120Hz периодичност на освежаване и огромна 5300mAh батерия с 90W поддръжка за кабелно зареждане.

Отвътре флагманът ще разполага с мощен процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3.
 Снимка 639368

Моделът ще е с четири камери, измежду които ще има 50-мегапикселов с оптика Leica, 50-мегапикселова ултраширока камера, 50-мегапикселова телефото камера с 3.2х зуум и 50-мегапикселова телефото камера с 5х зуум.
 Xiaomi SU7 - още за първия електрически автомобил на китайския прозиводител на смарт телефони
Електромобилът на Xiaomi - за 2 секунди от 0 до 100 км/ч

SU7 има за цел да превземе пазара

Засега не знаем какъв брой тъкмо ще коства Xiaomi 14 Ultra, само че напълно скоро ще научим, защото до представянето остават по-малко от две седмици.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР