Въпреки че сексът без презерватив може да се усеща абсолютно

...
Въпреки че сексът без презерватив може да се усеща абсолютно
Коментари Харесай

Ето 4 отвратителни неща, които се случват, когато мъжът свърши в нея

Въпреки че сексът без презерватив може да се усеща безусловно необикновено, има някои дефекти, когато мъжът еякулира във влагалището.
Тези от вас, които са имали смелостта да си разрешат този разкош, са наясно с това лепкаво чувство, което носи спермата след себе си.
Освен нежелана бременност и порово излъчени заболявания, кои са другите дискомфорти, свързани със спермата във вагината?

1. Може да съсипе бельото
След като мъжът еякулира в дамата, постоянно има лепкаво чувство сред краката й. Дори незабавно след акта да вземете душ, спермата продължава да изтича от влагалището след известно време, което може да съсипе бикините.

2. Среда за размножаване на бактерии
Ако не измиете тялото си след секс, има възможност спермата да способства за вагиналната миризма. Това зависи и от средата във влагалището. Спермата може да докара до бактериални или дрожди инфекции.

3. Миризмата може да ви преследва безкомпромисно
Ако мъжът е ял нещо прекомерно натрапчиво като аромат, спермата му има миризма, а това в никакъв случай не е занимателно преживяване. Едва ли има нещо по-отвратително от кисела миризма, която се носи през целия ден в ноздрите ви.

4. Все още може да бъде във вас на идващия ден
Това е съвсем като менструация на сперматозоидите, защото на идващия ден може да видите част от семенната течност върху бельото си, която е изтекла от влагалището. Не забравяйте, че сперматозоидите могат да живеят до пет дни след първичната еякулация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР