Въпреки че само преди три месеца Ал Пачино и приятелката

...
Въпреки че само преди три месеца Ал Пачино и приятелката
Коментари Харесай

Какво всъщност се случва между Ал Пачино и 29-годишната му приятелка

Въпреки че единствено преди три месеца Ал Пачино и приятелката му Нур Алфала посрещнаха първото си дете, преди дни се появи информация в медиите, че двамата вече са на дружно и че тя е подала молба за настойничество над тримесечния си наследник от артиста Роман Алфала Пачино.
 Ал Пачино е татко на 83 години
Ал Пачино е татко на 83 години

Актьорът посрещна първото си дете с Нур Алфала

29-годишната Алфала подава документи в Лос Анджелис, с които иска цялостно физическо настойничество над бебето, като претендира 83-годишният артист да има " рационално посещаване ", оповестява The Blast.

Пачино и Алфала са сантиментално свързани от април 2022 година и посрещат сина си на 6 юни в болничното заведение Синай на Сидър в Лос Анджелис. Няколко дни след новината за хипотетичната им разлъка, излиза нова информация, съгласно която и  Нур Алфалла към момента са сантиментално обвързани, макар молбата за цялостно настойничество над дребния Роман.

" Ал и Нур сполучливо работиха дружно и реализираха взаимно съглашения по отношение на своето дете Роман ", споделя представителят на Пачино пред Page Six. " Те към момента са дружно ", цитират от изданието своя източник.

По всичко проличава, че връзките сред Ал Пачино и Нур Алфала са много комплицирани и комплицирани. Това стана ясно още в края на май, когато излезе новината за бременността на Алфала. Тогава източници на TMZ оповестиха, че Пачино е изискал тест за бащинство, тъй като е считал, че по здравословни аргументи към този момент не може да забремени жена. Двойката се подлага на ДНК тест, който в последна сметка потвърждава, че артистът е бащата.
 Ал Пачино и Нур Алфала поемат по разнообразни пътища в живота
Едно бебе и три месеца по-късно - разделя ли се Ал Пачино с 29-годишната си другарка

Какво ще се случи със сина им Роман Алфала Пачино

Ал Пачино има и щерка Джули (33 г.) от Джан Тарант, както и близнаците Оливия и Антон (22 г.) от Бевърли Д`Анджело.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР