Въпреки че само преди 3 месеца официално се ожени за

...
Въпреки че само преди 3 месеца официално се ожени за
Коментари Харесай

Люси Дяковска се развежда само 3 месеца след сватбата

Въпреки че единствено преди 3 месеца публично се ожени за красивата танцьорка Марчела, Люси Дяковска още веднъж рони сълзи от несподелена обич. Родната звезда се е разделила с половинката си Марчела, в която беше бясно влюбена. Тя публично се сбогува с нея през обществените мрежи, като по този метод разкри, че още веднъж е нещастна и сама.

„ Сбогом, моя красива обичана.. . Ти беше светлината в моята мрачевина и в действителност ще ми липсваш! ” Това написа Люси Дяковска на британски език към своя фотография с Марчела, която разгласява в обществените мрежи. По този метод певицата обществено разкри, че сърцето й за следващ път е разрушено. В същото време и тя, и към този момент някогашната й половинка са изтрили фотосите от своята женитба през лятото.

Това става броени седмици откакто изпълнителката се врече във безконечна честност и любов към Марчела. Двойката се ожени публично в края на юли, а за сватбата им, за която „ Уикенд ” първи писа, се разчу при започване на август. Влюбените младоженки разгласиха сватбени фотоси, както и клипове от медения си месец, който прекараха на българското Черноморие. С тях тогава бяха и двете деца на Марчела – момиче и момче, които Люси бе приела съвсем като лични. В продължение на седмици певицата заливаше със захаросани пояснения в обич своя профил в обществените мрежи, както и профила на своята половинка. Но връзката й бе прекъсната тъкмо толкоз ненадейно, колкото бе и нейното начало преди няколко месеца.

За любовта сред Люси и Марчела се разчу при започване на юни, когато немската група на Дяковска – „ Ноу Ейнджълс ”, се събра след 20 години пауза. Петте изпълнителки записаха в нов аранжимент един от старите си шлагери, а Марчела взе присъединяване в него като танцьорка, която трябваше да изиграе ролята на гадже на Люси. Малко по-късно „ Уикенд ” разкри, че двете дами са дружно освен пред камерите, само че и в живота, като най-вероятно искрите сред тях са се запалили на снимачната площадка. Само след два месеца певицата и танцьорката се ожениха. Последните им общи фотоси в обществените мрежи пък са от 4 септември. Младоженките наподобяват щастливи дружно с децата и свои фамилни другари. Дни по-късно Марчела е разгласила собствен видеоклип, в който се изява като певица – една нова за нея сфера. Днес тя към този момент публично е разграничена с Люси.

След тази главозамайваща експедитивност, с която връзката на двойката се зароди, разви се, а по-късно бе прекратена, разумно поражда въпросът дали пък Марчела не е симулирала обич към българката, с цел да се възползва от въздействието й в музикалните среди в Германия и самата тя да пробие в тях? Заради връзката с Люси, която бе необятно отразена освен у нас, само че и зад граница, Марчела стана много известна. Тя към този момент е яхнала вълната на славата и се пробва да се наложи като певица на западния пазар. Дали ще успее, към този момент не е ясно. Затова пък няма подозрение, че сърцето на Люси за следващ път е разрушено. На 45-годишна възраст тя се завърна към единствената жена, която не я предавала до момента – нейното кученце Мели. Животинчето стана на 8 години тези дни, а Марчела го поздрави с коментар в обществените мрежи: „ Честит рожден ден на Мели ”. Трима души за поставили знак, че харесват този коментар, само че Люси не е измежду тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР