Въпреки че са широко разпространени схващания като:Прочетете ощеако жената харесва

...
Въпреки че са широко разпространени схващания като:Прочетете ощеако жената харесва
Коментари Харесай

5 типа мъже, за които жената никога няма да е приоритет

Въпреки че са необятно публикувани схващания като:
Прочетете още
в случай че дамата харесва себе си, и мъжът ще я хареса; мъжете харесват женствени жени; мъжете желаят дамата до тях да бъде съумяла и независима; мъжете желаят да имат какво да си приказват с дамата до себе си, е доста евентуално да останете разочаровани.

Понякога колкото и старания да полагате, любовта просто не е задоволителна. Една от главните аргументи е, че някои мъже просто имат други цели. Може би ви обичат в действителност съгласно силите си, само че истината е, че не могат да изневерят на природата си.

За тези 5 вида мъже дамата в никакъв случай не е приоритет:

Мъжът, който е алфа

Не става дума за мъж с възприятие за чест и достолепие, а подобен, който има прекомерно високо самочувствие и дели мъжете и дамите в разнообразни категории. За него дамата е нещо като декорация или благо създание, което поставя старания, само че в никакъв случай няма да бъде толкоз добра колкото мъжа.

Мъжът, който няма цел

Ако мъжът до вас няма своя пристрастеност, нищо не го вълнува и върви на работа като част от ежедневната рутина, най-вероятно е духовно уединен. Такъв човек няма ясна визия даже за самия себе си, нормално е равнодушен и безразличен от нищо, което изисква някакво изпитание. А връзката изисква доста изпитание. За подобен мъж дамата не е приоритет.

Мъжът несретник

Въпреки че не живеем в предишното, когато консервативното общество поставя строги граници сред отговорностите на мъжете и дамите, въпреки всичко би било добре мъжът до вас да може да се грижи самичък за себе си, а не да чака вие „ да го носите на тил “ или да бъдете безконечното кошче за душевни боклуци. Подобен човек няма особени упования от живота, нито упоритости, той остава апатичен към множеството неща в живота си и ви приема като средство, посредством което да освободи товара си, само че не и като скъп и обичан сътрудник.

Вечният вълк единак

Ако мъжът сътвори сериозна връзка на по-късни години, а преди този момент е привикнал да живее самичък, е доста евентуално да му бъде мъчно да пренареди целите си. Човек не се трансформира елементарно. Когато е построил към този момент метода си на живот, не очаквайте незабавно да обърне всичко с главата надолу. А от време на време смяната въобще не се случва.

Страхливецът

Мъжът, който желае връзка, само че единствено на думи, е същински страхливец. Може би не знае какво желае, може би няма храброст да го реализира, само че каквато и да е повода, този човек няма да направи вас собствен приоритет. Съветваме ви да си отваряте очите за сходни знаци, които издават скритите черти на характера, тъй като колкото и да се опитваме, мъчно е да се променим.

Преди да се обвържете съществено, изяснете целите си с индивида против вас.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР