Въпреки че Робърт Патинсън натрупа повечето от славата си с

...
Въпреки че Робърт Патинсън натрупа повечето от славата си с
Коментари Харесай

Робърт Патинсън е новият Батман

Въпреки че Робърт Патинсън натрупа множеството от славата си с функции на отстъпчив вълшебник и върколак, артистът е на път да влезе в кожата на един от най-големите мъжкари във филмовата промишленост - Брус Уейн, по-известен като Батман.

От Variety оповестиха, че Warner Bros. са избрали Патинсън за ролята, защото е бил по-убедителен за продуцентите от Никълъс Холт ( " Х-Мен: Апокалипсис ", " Равни ", " Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще ", " Джак, килърът на великани ", " Х-Мен: Първа вълна " ), който и бе другият главен претендент.

Първоначално за ролята на Брус Уейн бе спряган още веднъж Бен Афлек, само че последният се отхвърли от опцията още при започване на годината.

Филмът ще бъде режисиран от Мат Рийвс ( " Зората на планетата на маймуните ", " Войната за планетата на маймуните " ), а снимането на продукцията ще за почне при започване на идната година.

The Batman, както за момента всички назовават новия филм (без да е несъмнено дали това ще е формалното заглавие), ще излезе на 25 юни 2021 година, а 33-годишният Патинсън ще се трансформира във вторият най-млад артист - след Крисчън Бейл, който влиза в ролята на Батман. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР