Въпреки че президентът Джосеп Мария Бартомеу прибягна до драстично намаляване

...
Въпреки че президентът Джосеп Мария Бартомеу прибягна до драстично намаляване
Коментари Харесай

Барса вярва, че може да вземе и Неймар, и Лаутаро

Въпреки че президентът Джосеп Мария Бартомеу прибягна до фрапантно понижаване на заплатите в границите на Извънредното състояние (70%), босът на каталунците е уверен, че клубът има финансовата опция за огромни прехвърляния през лятото. Според Mundo Deportivo " лос кулес " желаят да привлекат и Неймар, и Лаутаро Мартинес. Аржентинецът се дефинира като приоритет в опит да бъде сменен 33-годишния Луис Суарес. Бразилецът пък е считан за стратегическо попълнение, което ще има мощен резултат в световно отношение за клуба.

И двамата футболисти имат предпочитание да облекат синьо-червени фланелки и това дава тласък на каталунците. " Барса ще участва на пазара и ще реализира интервенциите, които счита за нужни. Естествено, че ще имаме потенциал ", съобщи Бартомеу пред Mundo Deportivo. " Ще продължим да бъдем тези, които печелят най-вече и по тази причина можем да си позволим да плащаме най-вече за играчи ", сподели още той пред вестника.

Ней Джуниър има контракт за още две години с Пари Сен Жермен и Барселона ще се опита да убеди френския клуб за договорка. В противоположен случай " блаугранас " ще се извърнат към ФИФА и към член 17, който разрешава централата да фиксира цена на футболиста. Неймар е подготвен да се върне към остарелия си контракт на " Камп Ноу " - 25 млн. нето на година, което е много по-малко от сегашния му договор с ПСЖ - 36 милиона.

Антоан Гризман може да влезе в интервенцията след едвам един сезон с екипа на Барселона. Ако и Неймар, и Лаутаро дойдат в Каталуня, се появява нов проблем. И двамата нямат паспорти на жители от Европейския съюз. Такива нямат и Артур, и Артуро Видал. Всеки клуб има право единствено на трима такива играчи. Смята се, че чилийският халф ще напусне през лятото. Ла Лига 27 кръг, неделя 8 март  Реал Бетис 2:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР