Въпреки че предварително стана ясно, че прожекцията е отменена, поради

...
Въпреки че предварително стана ясно, че прожекцията е отменена, поради
Коментари Харесай

Сблъсъци във Варна! Привърженици на Възраждане осуетиха прожекция на филма Близо

Въпреки че авансово стана ясно, че прожекцията е анулирана, заради непълен брой продадени билети, над 100 души се включиха в митинга, проведен от Политическа партия “Възраждане " пред постройката на Фестивалния и конгресен център, против прожекцията на кино лентата “Близо ". В него се споделя за другарските взаимоотношения сред две 13-годишни момчета, едното, от които се самоубива. Представители на партията пристигнаха с плакати с лозунги: “Долу ръцете от нашите деца ", “Ние сме за отбрана на християнското семейство ".

Имаше огромно скупчване на полицейски сили пред ФК и на входа на Морската градина, само че на финала на акцията се стигна и до конфликти след появяването на представители на футболни агитки, съгласно Радио Варна. Те замерваха с пластмасови бутилки вратата на комплекса и скандираха нецензурни думи.

Искаме да защитим децата си. Съхранили сме се като народ, с помощта на полезностите ни и вярата, не би трябвало да одобряваме непознати култури, в които се проповядва накриво морално държание, безапелационен е Юлиян Губатов от “Възраждане ".

Един филм демонстрира по какъв начин едно 13-годишно дете се самоубива, тъй като някой не е дал отговор на възприятията му. Тук имаме склоняване към самоубийство, което е най-сериозният проблем на кино лентата, сподели съпартиецът му Георги Георгиев. Той е на мнение, че концепцията развита във кино лентата е неприятен образец за подрастващите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР