Въпреки че официално Софи Маринова и Гринго са разведени и

...
Въпреки че официално Софи Маринова и Гринго са разведени и
Коментари Харесай

Обърнаха палачинката: Гринго издържа Софка, здравенякът завъртя свой бизнес

Въпреки че публично Софи Маринова и Гринго са разведени и сега живеят без брак, айтоският гларус извършва дълга, в който се е заклел, научи HotArena.

В сложния интервал без участия и липса на финансови приходи от страна на певицата Гринго се грижи за половинката си Софка и фамилията й. Здравенякът стартира личен бизнес с коли чартърен. Това споделя пред " България Днес " синът на ромската перла Лоренцо. По думите му сега те доста разчитат на половинката на Софка.

На Гринго очевидно му е потръгнало, тъй като, като се изключи че устоя огромната етрополска фамилия на Софи, си купи и чисто нов джип. Луксозното возило коства близо 100 хиляди евро, а вместо името на марката на предния й похлупак е изписано името на Гринго. Самият той се похвали с придобивката си в обществените мрежи, където рядко споделя моменти от персоналния си живот.

По думите на Лоренцо сега доведеният му татко е движещата финансова мощ в фамилията. Макар Софка и синът й да имаха присъединяване за Нова година, хонорарите им са извънредно незадоволителни за метода на живот, на който са привикнали. Лоренцо, който разкрива, че е по-пестелив от майка си, не желае да бърка в парите за черни дни, макар че неналичието на участия най-вероятно ще ги принуди.

Най-гласовитата родна певица зарадва почитателите си с онлайн премиера на концерта по случай своята 20-годишнина на сцената. Софка пусна запис от концерта в своя ютуб канал и единствено за два дни натрупа близо 10 хиляди гледания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР