Въпреки че модната индустрия ги обозначава като аксесоари или дори

...
Въпреки че модната индустрия ги обозначава като аксесоари или дори
Коментари Харесай

Как да изберете унивесални обувки за всеки повод? Полезни съвети

Въпреки че стилната промишленост ги отбелязва като аксесоари или даже като такъми, обувките са също толкоз значима част от имиджа, колкото ризата, панталонът или роклята. Обувките дефинират тона на тоалета, както никоя друга част от дрешника. Какви обувки би трябвало да имате постоянно в дрешника?
Основните типове обувки, с които може да минете през сезоните са балерини, мокасини, сандали, маратонки, затворени токчета, боти или ботуши. Когато става дума за мъжки обувки, типовете са още по-малко. За да са универсални и да подхождат на всеки тоалет е целесъобразно за избирате неутрални тонове и типичен дизайн.

Но в случай че към класическите модели облекла в неутрални цветове,  добавите обувки от същия вид, ще постигнете удобен дрешник, само че този жанр може да ви се коства прекомерно повсеместен и даже отегчителен.

 
Женски обувки за всеки мотив
Черните обувки на високи токчета са безспорната класика. Дори не е е наложително да са на високи токчета, нито пък да са типичните салонни обувки. Можете да изберете кубински ток или модерните в последно време котешки токчета.

Обувките в бежово и nudе са също толкоз лесни за съчетаване, колкото и черните и даже може да се каже, че получените визии са по-изтънчени. Обувките в бежови тонове са идеални за пролетно-летния сезон, когато преднамерено се носят по-светли облекла.

Червено, оранжево, цикламено- изберете цвят, който ви харесва и го комбинирайте с едноцветни тоалети, като може да прибавите аксесоари в същия цвят.

Целта е да се разчупи изцяло монотонността и да се притегли вниманието.

Визията би трябвало да е друга, дръзка, само че на първо място изискан.

Балерините са идеалните обувки за всекидневието и се комбинират отлично с всички стилове.

Сандалите са идеални за пролетно-летния сезон. 

Тази година, сандалите с връзки над глезена още веднъж са настоящи и стоят отлично с къси поли или рокла, както и с панталони над глезена.

Мокасините още веднъж са шлагер на стилния подиум и са съвършени за всекидневието. По разчупените модели с елементи са по-малко строги, само че все така елегантни.

Белите маратонки от дълго време към този момент не са запазена марка за спортни събития. Те стоят отлично с плисирани поли, къси рокли, даже костюми.

 
Мъжки обувки за всекидневието и специфични мотиви
Идеалните мъжки обувки за всекидневието са маратонките и кецовете. Тези спортни обувки от дълго време са минали границата от напълно състезателен жанр в универсални обувки за всеки мотив. Маратонките се комбинират отлично, даже с публични тоалети като костюми. Тук важи правилото, колкото по-семпли, толкоз по-добре. Семпли, само че от качествени материали и съвременен дизайн. Изберете чифт чисто бели маратонки от кожа или черни маратонки с бели подметки, като модела на Lacoste и ги носете както с ежедневни тоалети, по този начин и в композиция с дънки и блейзър и даже формален костюм.

Мокасините са , подобаваща за пролетно-летния сезон, която се комбинира отлично с дънки и риза и придава грациозен и приключен тип на облеклото.

Черните кожени обувки са основа на мъжкия дрешник. Независимо дали ги носите с костюм или просто с дънки и риза, те постоянно наподобяват елегантно. Кафявите типичен обувки също са съвършен вид, само че не забравяйте, че би трябвало да ги съчетаете с аксесоари в същия звук.

За да изберете идеалните за вас обувки, посетете онлайн магазина на ССС, където ще намерите подбрана селекция на най-актуалните модели. Ако предпочитате обичайния шопинг, посетете магазините на ССС в цялата страна и се възползвайте от специфични предложения и качествено обслужване.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР