Въпреки че Милан се смята за фаворит за подписа на

...
Въпреки че Милан се смята за фаворит за подписа на
Коментари Харесай

Ибрахимович отворен към идеята да подпише Болоня

Въпреки че Милан се счита за любимец за подписа на Златан Ибрахимович, съгласно спортният шеф на Болоня Рикардо Бигон нападателят е отворен за опцията да заиграе в клуба. Шведът сега обмисля разнообразни предложения, откакто договорът му с ЛА Галакси изтече.

Според Гидон фактът, в който може да наклони везните към Болоня, е положителните връзки сред Златан и наставника Синиша Михайлович. " Има месец и половина до отварянето на трансферния прозорец. Ибрахимович и треньора имат отлични връзки и са говорили, съобщи шефът на Болоня. - Той е отворен към концепцията да пристигна в Болоня, само че сега той прави оценка на всички благоприятни условия за бъдещето си. Изборът е напълно негов, ние просто чакаме. "

#OnThisDay 2012: Zlatan Ibrahimovic scored this amazing overhead kick against Englandpic.twitter.com/yMHJcnMWyu
— Classic Football Shirts (@classicshirts) November 14, 2019
Според " Ла Република " Ибрахимович желае по 1 милион евро на месец, като договорът се чака да е за шест месеца. Интерес към него има от страна на Милан, Болоня, Рома, Наполи и Фиорентина. Не всички са подготвени да се съгласят на желаните от шведа от условия. " Росонерите " да вземем за пример желаят да дадат 4 евро за шест месеца. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР