Въпреки, че Microsoft пусна Copilot преди повече от година, услугата

...
Въпреки, че Microsoft пусна Copilot преди повече от година, услугата
Коментари Харесай

Microsoft разпространява Copilot до повече устройства с Windows 11 и Windows 10

Въпреки, че Microsoft пусна Copilot преди повече от година, услугата към момента е в прелиминарен обзор и се популяризира последователно измежду потребителите на Windows 11 и Windows 10. Microsoft обаче е на път да форсира нещата. Компанията разгласява известие в формалната документи на Windows, с което уведомява потребителите, че Copilot към този момент се популяризира до повече устройства с гореспоменатите версии на операционната система.

Към сегашния миг Copilot доближава до повече компютри с Windows 11 с поддържани версии (23H2 и 22H2). Във версия 23H2 Copilot е включен по дифолт, а в 22H2 също. Microsoft също по този начин прибавя, че разпространяването се преценява с авансово заложените политики на Copilot от ИТ админите.

Потребителите на Windows 10 версия 22H2 с устройства, които дават отговор на изискванията ще стартират да получават Copilot по-късно през този месец. Напомняме, че Microsoft стартира да популяризира Copilot за Windows 10 през ноември 2023 година и възнамерява да го даде на всички консуматори до края на май тази година. Това се отнася и за потребителите на Windows 11.

Освен, че направи Copilot наличен за повече консуматори, компанията направи допустимо подаването на до 10 поръчки за експериментиране на опциите на Copilot без да се постанова да влизате с Microsoft Account или Entra ID.

Как да разберете, че компютърът ви е получил Copilot?

След рестартиране на компютъра ще забележите бутон Copilot в лентата на дилемите. Въпреки, че Micrоsoft няма да ви попита дали желаете този бутан да е там, посредством настройките може скриете бутона Copilot. Ще откриете опцията в менюто „ Персонализация “ > „ Лента със задания “. Можете също по този начин да стартирате Copilot посредством клавишната композиция Win + C. Имайте поради, че бутонът изключва и опцията за проявление на работния плот посредством тракване върху долния десен ъгъл на екрана. Можете да поправите това още веднъж посредством настройките.

Наскоро Microsoft разгласи ново поделение, наречено „ Microsoft AI “. То ще ръководи напъните на компанията в региона на изкуствения разсъдък, в това число Bing, Copilot и Microsoft Edge. Ето за какво очаквайте Microsoft да продължи да работи по развиването на Copilot и задвижваното от ИИ преживяване във всички свои артикули.

Натиснете тук, с цел да разберете дали Copilot е разполагаем във вашия район и какви функционалности могат да се употребяват. Microsoft споделя, че за в този момент по дифолт всички функционалности на Copilot са налични единствено в района на Северна Америка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР