Въпреки че между Лейди Гага и Брадли Купър нищо не

...
Въпреки че между Лейди Гага и Брадли Купър нищо не
Коментари Харесай

Купър разбил сърцето на Лейди Гага?

Въпреки че сред Лейди Гага и Брадли Купър нищо не се получи, мнозина имат вяра, че точно тяхната зародила се връзка стои в основата на раздялата на режисьора с приятелката му и майка на детето му – моделът Ирина Шейк.

Днес Лейди Гага и Брадли са тръгнали в разнообразни направления, само че доста медии настояват, че сред двамата в действителност е имало обич и даже за малко да се стигне до годеж, оповестява Life&Style.

Източник, непосредствен до звездите споделил пред изданието, че двамата в действителност са се срещали по време на фотосите на „ Роди се звезда “, където играят сътрудници на екрана. Купър даже купил на Гага годежен пръстен. Източникът декларирал още, че Купър ненадейно отменил годежа, осъзнавайки, че обстановката е много комплицирана. По-късно певицата пък признала пред свои другари, че артистът е разрушил сърцето ѝ.

Сега Лейди Гага се среща със звукорежисьора Дан Хортън, а за персоналния живот на Брадли Купър не се знае доста. Според някои изказвания, той е почнал да се среща с колежката си – актрисата Лора Дърн, само че по този начин и информацията не е публично доказана. Единственото несъмнено е, че се старае да изкарва колкото се може повече време със своята щерка Лея.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР