Въпреки че Меган Маркъл и принц Хари вече живеят в

...
Въпреки че Меган Маркъл и принц Хари вече живеят в
Коментари Харесай

Меган иска да живее с майка си, Хари я подкрепя - slava.bg

Въпреки че Меган Маркъл и принц Хари към този момент живеят в Америка, двамата към момента не са се виждали с майката на херцогинята – Дория Рагланд. Причината е обществената изолираност, наложена поради пандемията от ковид. Когато обаче тя завърши, някогашните кралски особи мислят да прекарват повече време с Дория и даже желаят да живеят дружно с нея.

Според The Sun, родителите на Арчи към момента търсят дом в Лос Анджелис, само че към този момент гледат за парцел, който ще е подобаващ и за госпожа Рагланд. Източник твърди пред изданието, че Дория е извънредно независима и ще желае много персонално пространство. „ Тя ще си има лична пристройка “, споделя непосредствен до двойката.

Освен че Дория ще бъде покрай щерка си, тя ще оказва помощ и в грижите за Арчи. Преди да се реалокира в Америка, Меган имаше няколко правилни чиновници, които наглеждаха сина ѝ, когато тя беше заета с кралски отговорности. Сега обаче Маркъл няма доверие на американските детегледачки и по тази причина желае някой непосредствен да поеме част от грижите за бебето.

Източникът прибавя, че Хари също се е сближил доста с Дория и, обратно на упованията, няма самообладание да живее дружно с тъща си. Всички тези проекти обаче ще би трябвало да почакат, тъй като принцът и брачната половинка му няма да се местят скоро поради карантината.

Източник: Монитор
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР