Въпреки че Меган често е нарушавала кралския етикет, сега като

...
Въпреки че Меган често е нарушавала кралския етикет, сега като
Коментари Харесай

Правилата, които Меган ще трябва да спазва като майка

Въпреки че Меган постоянно е нарушавала кралския етикет, в този момент като майка на Арчи я чакат нови правила, които ще би трябвало да съблюдава.

Въпреки че дребният Арчи няма да носи купа на кралска персона, той и родителите му ще би трябвало да се съобразят с дадените правила. Меган, като негова майка, ще има най-голяма отговорност в ранните години на детето.

Някои от тях тя към този момент съблюдава – като това да показа името на бебето най-малко два дни след раждането му. Други пък към този момент наруши – не го сподели незабавно след раждането му и го срещна първо със личната си майка, а не с кралицата.

Кръщаването и кръстниците

Следващата част от въвеждането на Арчи в обществото е да го покръстят в християнската религия. Това се прави още, до момента в който детето е в ранна възраст, и има специфични ритуали, които би трябвало да се спазят. Например – то би трябвало да е облечено в специфична бяла тога, която е направена по копие на тази на кралица Виктория. С нея бяха покръстени и принц Джордж, принцеса Шарлът и принц Луи.

Във връзка с това би трябвало да се изберат и кръстниците на детето, които в кралското семейство всекидневно са от 4 до 7. До в този момент доста от нас подозирахме, че едни от тях ще бъдат Джордж и Амал Клуни, само че малко след раждането, Джордж отхвърли този слух.

Публични изяви

Арчи от доста дребна възраст ще би трябвало да посещава събития като част от кралското семейство. В първите му години, несъмнено, обществените изяви няма да са доста на брой, само че хората чакат да го видят на няколко значими събития. На всички от тях той ще участва с майка си.

Държанието

В разследване от това ще би трябвало бързо да се научи да се държи уместно в обществото. Още с първите стъпки на кралските деца, те са обучавани и по какъв начин да махат към тълпите хора.

След това дребните би трябвало да научат по какъв начин да сдържат страстите си, с цел да не засрамват кралицата. Разбира се, демонстрира се схващане по въпроса, само че Меган ще би трябвало да го научи на базов етикет за държание.

Облеклото

Облеклото също е по-специфично измежду кралските деца. Момчетата са задължени да носят на открито къси панталонки, по тази причина и Арчи ще би трябвало да се съобрази с това предписание, най-малко до момента в който порасне.

Коледа

Най-често фамилиите по празниците избират да останат единствено родителите с децата, само че в тази ситуация на кралските особи това не е допустимо. Те са задължени да се събират за празника в двореца всяка година.

Без някои игри

И в случай че на такива мотиви някои изибират да играят фамилни игри, тук това не е допустимо. Нито един от родените в кралския двор не може да играе настолната игра Монополи. Не знаем от къде е зародило това предписание, само че от години насам никой от кралското семейство не може да го прави.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР