Въпреки че медиите впрегнаха в люта война Николета и Венета

...
Въпреки че медиите впрегнаха в люта война Николета и Венета
Коментари Харесай

Венета Райкова издаде, че новият й работодател е бил нейно гадже през 2002 година!

Въпреки че медиите впрегнаха в люта война Николета и Венета Райкова, русокоската забрани на своите почитатели да наскърбяват брюнетката в нейния профил, защото я цени, научи HotArena.

Псевдоборбата сред двете стартира още през 2013 година, когато се появи „ Поверително от NL ” по ТВ7, високият рейтинг на което наложи прекъсването на дългогодишното „ Горещо “ по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ и оставането на Венета без работа. Тогава двете си разменяха хапливи реплики посредством статуси във Facebook, само че тогава решенията действително са взимали управителните фрагменти, а не двете колежки.

Сега през 2017 година „ Папараци “ по BTV поставя за собствен водещ Райкова, а предходното лице на таблоида - Лозанова, поема по различен път.

По-интересен факт е, че „ шеф “ на русокоската ще бъде нейно бивше гадже – Иван Христов, писа „ LOVESTYLE ”. Двамта в никакъв случай не са признавали намерено, че са имали връзка, само че в книгата си „ Триумфът на кучките “ Венета загатва за това.

Уж в творбата й всичко е художествена небивалица, само че не е по никакъв начин мъчно да се разпознае кои персони стоят зад героите й. Нейният първообраз е Виктория, звезда на вечерно предаване. „ Не бяха опосуми, а ужасно готини хора. Особено единият. През далечната 2002-ра се беше поцелувала с него и можеха да стигнат и по-далеч, в случай че той не се беше събрал след разлъка с кошмарната си жена. А Виктория не искаше да се замесва с женени! Иначе й беше жалост за него поради дамата, която трябваше да търпи дълги години в къщата си. Добре че най-сетне се разведе, откакто се влюби във водещата на едно от предаванията си! Новата водеща и жена в живота му беше най-хубавото, което можеше да му се случи. Създаваше му фамилен уют, готвеше и непрекъснато качваше фотосите от маджите във фейсбук! Докато някогашната се хвалеше през годините, че готварската й фурна още седи с етикета от магазина “, гласи фрагмент от „ Триумфът на кучките “.

През годините Венета води война и с друга своя колежка – Албена Вулева. Двете даже си разрешиха да си съскат намерено в ефир от времето, когато Райкова водеше „ Голямата уста “ преди три години, а Албена участваше във „ ВИП Брадър “. Горещата журналистка размахваше трудовата си брошура в символ на доказателство, че не е била чистачка в „ Евроком “, както разгласи майката на Вулева.

Най-новата война е сред Венета и синоптичката Никол Станкулова. Повод за това бе статусът на русокоската, откъс от книгата й „ Вендета “: „ Той е началник на малкия екран, нарекла съм го Чужденеца. Вика си понякога синоптичката с буклите за секс. Иначе той е женен, а тя си има съществено гадже, наследник на милионер. На синоптичката не й пречи и до момента в който е с предходното си гадже, естествено отново наследник на милионер, да прави секс и с продуцент от малкия екран “.

Мнозина разпознаха, че „ синоптичката с буклите “ е точно Никол, която има връзка със сина на милионера Цеко Минев – Тодор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР