Въпреки, че хонорара й е космически и не пее на

...
Въпреки, че хонорара й е космически и не пее на
Коментари Харесай

Гаф: Анелия се пусна боса на участие

Въпреки, че хонорара й е галактически и не пее онлайн, певицата шляпа  по сцената боса и с вехта рокля

Анелия имаше изява онлайн в първокласен клуб във Велинград. Естествено, упованията на публиката бяха големи и те бяха платили висока цена, с цел да видят певицата онлайн. Тя обаче не им сервира това, на което се надяваха. Фолкаджийката им показва държание като на кръчмарска певачка и то долнопробна.

Тя лъсна  на сцената в тоалет, а който от дълго време обикаля по нощните заведения из цялата страна. Но в разгара на всеобщото развлечение в залата тя захвърли високите токчета и остана боса. А гостите на първокласният клуб останаха изумени.



Явно влюбената 40-годишна фолк звезда бе изтормозена от високите си обувки и предложи на публиката пеене на боси крайници. Публиката в СПА центъра  е претенциозна и се случва някои от гастролиращите реализатори да се оплакват, че мъчно им се случва да я вдигнат на крака  да стане огромен ваучър.



Може би и Анелия да е усетила това и по тази причина е зарязала женската си суетливост и е решила, че танците ще й се получат в случай че няма обувки.

Само, че нейната импровизация не й се получи и някои разясняват, че им е омръзнало да я виждат всякога с една и съща рокля и че е много неуважително да  пее боса пред аудитория.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР