Въпреки че е септември, високите температури продължават да покачват живака

...
Въпреки че е септември, високите температури продължават да покачват живака
Коментари Харесай

Розмари топлес на морския бряг

Въпреки че е септември, високите температури не престават да повишават живака в термометрите, позволявайки на всички тези, които към момента не могат да се разделят с морето, да откраднат още малко време на плажната линия.

Един подобен човек, за който лятото не е задоволително, е моделът - Розмари Тишер, добила огромна известност у нас около престоя си в къщата на VIP Brother.

Жаркият сезон за хубавицата продължава и в този момент тя се любува на спокойните плажове на Бургаския залив, както и на "синята добра тишина " - както се пее в обичаната ария.

В формалната си Инстаграм страница брюнетката разгласява фрагменти от крайбрежието, на които не крие насладата си от слънчевите лъчи.

"Мери Попинз на почивка ", гласи закачливото посланието към изображенията, на които Розмари е носи бял бански в две елементи и държи над главата си наследник плажен чадър.

Скоро обаче манекенката захвърли горната част на банския си костюм, като показа изображение единствено по прашки и слънчеви очила.

До фотографията тя написа само думата "свобода ".

Откакто напусна риалити формата, Розмари не стопира да работи и да пътува по света, украсявайки профила си в обществените мрежи с от ден на ден нови места и прелестни пейзажи.

През месец март, откакто излезе от къщата на Големия брат, потегли мълвата, че тя се е разделила с половинката си от Германия поради изказванията на Ричард Величков в тв предаването, че двамата са правили секс.

Тогава стартира да се приказва, че сред Рози и полския модел - Томаш Урбан, е припламнала искра по време на тяхна обща фотосесия. Интересен факт е, че до момента в който се разпространяваха слуховете Урбан също влезе като участник в полския "Big Brother ".

Двамата споделиха техни фрагменти в формалните си Инстаграм профили, само че нито отхвърлиха, нито потвърдиха, че са дружно.

"Ауууу, Роузи, уредила си се. Голям е красавец. Браво, отлично. Имаш усет. Обичам те! ", написа една от последователките на Тишер под тяхна фотография, на което брюнетката отговори само с емотикони под формата на сърца и целувки.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР