Въпреки че е родена и израснала в Баранкиля, Колумбия и

...
Въпреки че е родена и израснала в Баранкиля, Колумбия и
Коментари Харесай

Когато София Вергара те постави на място

Въпреки че е родена и израснала в Баранкиля, Колумбия и родният ѝ език е испанският, София Вергара има много сполучлива холивудска кариера. И доказателство за това са оценките, които нееднократно е получавала за присъединяване си в сериала " Модерно семейство ". Освен заслужените награди People`s Choice Award, тя е била и номинирана както за Еми, по този начин и за Златен глобус за ролята си на Глория Делгадо-Причет.
 Когато София Вергара приказва за убития си брат
Когато София Вергара приказва за убития си брат

Актрисата и фамилните ѝ несгоди

Този факт обаче може и да е убегнал на журналиста, който е направил много безразсъден опит да се подиграе на британския ѝ. След което пък незабавно е бил подложен на място.

Наскоро  е гостувала в испанското токшоу El Hormiguero, в което водещият Пабло Мотос очевидно е подхвърлил подигравателна смешка за акцента, с който тя произнася името на сериала " Модерно семейство ".

Докато актрисата споделя за работата си по ситкома, журналистът я прекъсва по средата на изречението, като я пита саркастично: " Как се произнася " Модерно семейство "? "

За миг  изглежда леко объркана от въпроса, само че бързо долавя опита за насмешка и взема решение да отвърне напълно уместно.

" Грешно ли го споделям? О, тъй като говорите по-добре британски от мен? "

Así hundió la actriz Sofía Vergara a Pablo Motos en El Hormiguero cuando cuestionó su inglés.
— Fonsi Loaiza (@FonsiLoaiza)
След това водещият, очевидно съжалил за думите си, се пробва да се измъкне от обстановката, само че актрисата не му дава късмет.

" Колко номинации за Еми имате в Съединените щати? И какъв брой пъти ви предложиха на Златен глобус? ", му споделя още, с което дефинитивно го слага на място и той е заставен просто да си замълчи.
 Трейлър на Griselda на Netflix със София Вергара и Karol G
София Вергара ще подчини света на опиатите

Трейлър на Griselda

Най-новото, в което можем да гледаме актрисата, е минисериала Griselda, в който тя влиза в ролята на Гриселда Бланко - една от най-безпощадните дами в света на опиатите. Именно тя води един от най-големите и рискови картели в Колумбия. Криминалната драма е в Netflix от 25 януари, написа Entertainment Tonight.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР