Въпреки че е излязла от Белия дом преди повече от

...
Въпреки че е излязла от Белия дом преди повече от
Коментари Харесай

Beauty уроците, които научихме от Джаки Кенеди

Въпреки че е излязла от Белия дом преди повече от 50 години, Джаки Кенеди си остава една от най-почитаните икони на Америка.

Тя и до през днешния ден е пример за жанр и хубост и на нея подражават доста от известните дами. Какви обаче са тайните й за безукорен външен тип?

1. Отнасяйте се към червилото си като към аксесоар

Въпреки че Джаки постоянно залага на минималния грим, тя в никакъв случай не изневерява на червилото и цветът му, който е съвършено селекциониран по отношение на тоалета й. Тя е почитателка на другите нюанси на розовото и аленото.

2. Спете на копринена възглавница

Гримьорът на Джаки Кенеди – Питър Ламас, разкрива пред Refinery 29, че първата дама е била обожател на копринените възглавници, с цел да поддържа съвършената си прическа. Или пък я връзвала на кок с грациозен копринен шал. “Тя би употребила копринени шалчета и копринена възглавница. Ако спите на памучни калъфки, това ще съсипе косата ви. ” Освен за съвършената прическа, тази маетия оказва помощ и да запазим младежката си визия.

 Beauty уроците, които научихме от Джаки Кенеди

3. Използвайте козметика от Мъртво море

Джаки Кенеди е обожавала да пътешества по света. Ето за какво тя е имала шанса да тества безчет артикули за хубост, само че постоянно е казвала, че няма по-добро средство от сапуна от Мъртво море в Ерно Ласло. Богат на минерали като калций, калий и магнезий, сапунът лекува и ободрява, до момента в който глинените соли в него ексфолират съвършено, без да лишават кожата от естествените й масла.

4. Подпишете се с мирис

Предпочитаният от Първата дама мирис, без който тя не се е разделяла и за момент, е на френската парфюмерийна къща House of Krigler. Lovely Patchouli 55 е сетивен парфюм с нотки на кехлибар, бергамот, пачули и кожа.

5. Грижете се добре за веждите си

Много преди Брук Шийлдс да дебютира в “Синята лагуна ” и съвършените й вежди да създадат усещане на всички, Кенеди към този момент се е грижила точно за тяхната визия. За да ги подчертае, тя ги е запълвала с молив, а доближените й са били безапелационни, че е била перфекционист за цялостен живот.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР