Въпреки че е бременна, Ева Лонгория не спира да участва

...
Въпреки че е бременна, Ева Лонгория не спира да участва
Коментари Харесай

Ева Лонгория със смела фотосесия преди раждането

Въпреки че е бременна, Ева Лонгория не стопира да взе участие във всевъзможни публични събития и кариерата ѝ върви динамично. Звездата от „ Отчаяни съпруги “ взе участие в благотворителен обяд, появявайки се на високи токчета.

Получи и звезда на Алеята на славата в Холивуд, а в този момент се снима за Iris Covet Book. Смелата фотосесия се случва директно преди появяването на бебето, което се чака през май. На фотосите актрисата се показа в няколко облика.

На една Ева е в плувен басейн, наслаждавайки се на безтегловността. В различен кадър тя наподобява недостъпна с разпиляна коса и бронзова кожа.

43-годишната звезда чака първото си дете от своя брачен партньор – 49-годишният Хосе Бастон, който има още три деца от предходна връзка. Двамата подписаха брак през май предходната година след тригодишна връзка.

През декември стана ясно, че Ева чака момче. Неведнъж медиите спекулират с възможна бременност на Лонгория. Тя пък се майтапи, че сега, когато това е станало истина, несъмнено са щели да напишат, че още веднъж е преяла.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Iris Covet Book
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР