Въпреки че Dogecoin (DOGE) отбеляза значителен ръст след неотдавнашните забележки

...
Въпреки че Dogecoin (DOGE) отбеляза значителен ръст след неотдавнашните забележки
Коментари Харесай

Как Илон Мъск може да даде огромен тласък на цената на Dogecoin

Въпреки че Dogecoin (DOGE) означи забележителен растеж след неотдавнашните забележки на Илон Мъск за евентуална интеграция с Tesla, през идващите дни той също претърпя промяна.

Влиянието на Мъск върху меме монетата остава явно, както си пролича от следеното в четвъртък 15% рали, въпреки и последвано от спад малко по-късно.

Независимо от мимолетния темперамент на този позитивен подтик, той акцентира продължаващото въздействие на Мъск върху актива. Нещо повече, неотдавнашното внимание, привлечено от забележките на Мъск, може да проправи пътя за евентуален скок от 50% на DOGE, като вероятно го тласне към постигане на $0.25.

Връзката на Илон Мъск с Dogecoin е повтаряща се тематика през цялата му история, като постоянно съответствува със забележителни ценови скокове. Тази наклонност като че ли се повтори след последните мнения на Мъск, направени по време на събитие във фабриката на Tesla в Германия. В отговор на питане по отношение на опцията за закупуване на коли Tesla с DOGE, Мъск означи:

Това изявление провокира доста 15% нарастване на цената на DOGE в четвъртък, макар че на идващия ден настъпи промяна, довела до спад от над 12%.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР