Въпреки че Брад Пит сe разкая за поведението си, което

...
Въпреки че Брад Пит сe разкая за поведението си, което
Коментари Харесай

Пакс към Брад Пит: Ти превърна живота на всички ни в ад

Въпреки че Брад Пит сe разкая за държанието си, което е проявявал по отношение на фамилията си, и се опита да завоюва благосклонностите на сътрудниците и феновете си на своя страна, не по този начин стоят нещата с някои от децата му.

В медиите се появи пост на осиновения му наследник Пакс, който момчето разгласило в персоналния си профил в Instagram през 2020 година, точно на Деня на бащата, в който напълно не се изрича ласкаво за артиста. Дори в противен случай.

" Честит Ден на бащата на този знаменит за*ник!! С времето продължаваш да се доказваш като ужасяващ и прокълнат човек. Нямаш никаква предвидливост и емпатия към четирите си по-малки деца, които треперят от боязън, когато са в твое наличие. Никога няма да схванеш каква вреда нанесе на фамилията ми, тъй като си некадърен да го направиш. Превърна живота на най-близките ми в непрекъснат пъкъл. Може да казваш на себе си и на света каквото си пожелаеш, само че истината някой ден ще излезе на бял свят. Та, цветущ Ден на бащата, ти ши*ано, извънредно, човешко създание!!! ", написал Пакс към фотография на татко си, малко откакто Брад получи статуетката Оскар за най-хубава поддържаща мъжка роля.

Припомняме, че Брад и Анджелина се разделиха през 2016 година, единствено две години откакто подписаха брак. Тогава стана ясно, че по време на полет, артистът е влезнал в борба с най-големия си наследник Мадокс, откакто момчето защитило майка си по време на спор с Пит.

 

 

След като двойката се раздели, децата останаха под попечителството на Джоли. Съобщението на Пакс е оповестено в персоналния му профил, който е заключен и до него имат достъп единствено най-близките му другари от учебно заведение.  

 

Само преди дни пък стана ясно, че осиновената щерка на двойката - Захара, е взела решението да не се показва с семейството на Пит. Това се случи по време на представянето си в колежанското сестринство, към което към този момент е част.

" Казвам се Захара Марли Джоли и пристигам чак от Златния щат и Градът на ангелите - Лос Анджелис, Калифорния ", написа американското издание " People ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР