Въпреки че Брад Пит сe разкая за поведението си, което

...
Въпреки че Брад Пит сe разкая за поведението си, което
Коментари Харесай

Синът на Брад Пит по повод Деня на бащата: Ти, ши*ано, ужасно, човешко същество!

Въпреки че Брад Пит сe разкая за държанието си, което е проявявал по отношение на фамилията си, и се опита да завоюва благосклонностите на сътрудниците и феновете си на своя страна, не по този начин стоят нещата с някои от децата му.

В медиите се появи пост на осиновения му наследник Пакс, който момчето разгласило в персоналния си профил в Instagram през 2020 година, точно на Деня на бащата, в който напълно не се изрича ласкаво за артиста. Дори в противен случай.

" Честит Ден на бащата на този знаменит за*ник!! С времето продължаваш да се доказваш като ужасяващ и прокълнат човек. Нямаш никаква предвидливост и емпатия към четирите си по-малки деца, които треперят от боязън, когато са в твое наличие. Никога няма да схванеш каква вреда нанесе на фамилията ми, тъй като си некадърен да го направиш.

Превърна живота на най-близките ми в непрекъснат пъкъл. Може да казваш на себе си и на света каквото си пожелаеш, само че истината някой ден ще излезе на бял свят. Та, цветущ Ден на бащата, ти ши*ано, извънредно, човешко създание!!! ", написал Пакс към фотография на татко си, малко откакто Брад получи статуетката " Оскар " за най-хубава поддържаща мъжка роля.

Припомняме, че Брад и Анджелина се разделиха през 2016 година, единствено две години откакто подписаха брак. Тогава стана ясно, че по време на полет артистът е влезнал в борба с най-големия си наследник Мадокс, откакто момчето защитило майка си по време на спор с Пит.

След като двойката се раздели, децата останаха под попечителството на Джоли. Съобщението на Пакс е оповестено в персоналния му профил, който е заключен и до него имат достъп единствено най-близките му другари от учебно заведение.

Само преди дни пък стана ясно, че осиновената щерка на двойката - Захара, е взела решението да не се показва с семейството на Пит. Това се случи по време на представянето си в колежанското сестринство, към което към този момент е част, написа Дир.бг.

" Казвам се Захара Марли Джоли и пристигам чак от Златния щат и Градът на ангелите - Лос Анджелис, Калифорния ", написа американското издание " People ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР