Въпреки че боят между футболиста на Торнадо Безден Калоян Караджинов

...
Въпреки че боят между футболиста на Торнадо Безден Калоян Караджинов
Коментари Харесай

Емил Велев за боя в Костинброд: Има много по-фрапантни случаи

Въпреки че боят сред футболиста на " Торнадо " Безден Калоян Караджинов и съдията Васил Цоклинов по време на мача против " Костинброд " от четвърта дивизия на родното състезание впечатли авторитетното британско издание " Скай Спортс ", у нас има и по-фрапантни случаи на експанзия на терена.

Това съобщи треньорът Емил Велев, прочут с прозвището Кокала. Той е безапелационен, че защитата на срещи в долните дивизии не задоволителна.

" Трябва да има надзор. Не виждаме нито полиция, не видях нито един от охранителите. Сигурно те първи са се скрили, откакто е станала случката. Това отново е до манталитета на българина. Не трябваше по този начин да се реагира, само че има и доста по-фрапантни случаи ", сподели той в предаването " Тази заран ".

Снимка: Lap.bg

Като притежател на академия, в която упражняват млади футболисти, той е уверен, че ранното образование може да попречи на експанзията на футболния терен.

" Учим ги на дисциплинираност, на темперамент, който би трябвало да демонстрират. Естествено има надзор, има и съдии, които също им приказват. Наблягаме, че и родителите би трябвало у дома да оказват помощ на децата си да се държат обикновено. Чрез спорта може да се изкорени експанзията ".

На идните на 4 април избори за народни представители Велев ще взе участие като представител на гражданската квота на Българска социалистическа партия. Той съобщи, че ще се концентрира върху развиването на спорта и показа концепциите си:

Снимка: Lap.bg

" В спорта желая да върнем методистите от общините, които да имат надзор върху децата от учебните заведения и детските градини. Инфраструктурата ще бъде изменена тотално. Трябва да се изградят съвременни игрища. Виждаме в какво окаяно положение са тези бази, които преди бяха нещо ужасно. Сега сега са сртуища, свлачища и камъните падат, което не е хубаво. Другото - да накараме младежта да спортува. Това е доста значимо! "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР