Въпреки че беше историческо събитие, пропито с традиция и празнична

...
Въпреки че беше историческо събитие, пропито с традиция и празнична
Коментари Харесай

Композитор бе принуден да развенчае слуховете, че е Меган под прикритие на коронацията

Въпреки че беше историческо събитие, пропито с традиция и празнична пищност, коронацията на крал Чарлз III беше изпълнена и с по-забавни моменти, като да вземем за пример Кейти Пери, която изглеждаше изгубена в Уестминстърското абатство, принц Луи, който се прозява по време на церемонията и, несъмнено, слуховете, че Меган Маркъл въпреки всичко се е появила на церемонията, само че дегизирана.

Спекулации по отношение на вероятното наличие на Меган се появиха в обществените мрежи на 6 май, когато феновете на коронацията видяха един от гостите в Уестминстърското абатство, който имаше огромни мустаци, рошава прическа и авиаторски слънчеви очила.

Въпреки че Бъкингамският замък удостовери преди коронацията, че херцогинята на Съсекс няма да участва, доста фенове изглеждаха уверени, че

лицето в Уестминстърското абатство е Меган, само че под прикритие

Един консуматор на Twitter показа фотография от живото лъчение на коронацията, пишейки към нея: „ Меган, не ни заблуждаваш… “. До четвъртък обявата към този момент е натрупаля над 4800 лайкове и 420 000 гледания.

Тези спекулации принудиха 79-годишния композитор сър Карл Дженкинс да разгласява видео, в което развенчава слуховете, че е херцогинята на Съсекс. Музикантът беше измежду гостите, защото е основал мелодия за коронацията на крал Чарлз III.

„ Разбрах, че е имало огромен интерес към мен, откогато се появих на коронацията на крал Чарлз III “, споделя Дженкинс в клипа. „ Бях много сюрпризиран, че някои хора ме помислиха за дегизираната Меган Маркъл. “

@karljenkinsofficial Sir Karl Jenkins sets the record straight on his attendance at the coronation. #fyp #coronation #disguise #karljenkins ♬ Jenkins: Adiemus – Karl Jenkins

Той също по този начин означи, че има други спекулации онлайн, че той може да е бил там, с цел да „ открадне бижутата от короната “.

„ Изглеждам по този метод от самото начало “, споделя той през смях.

„ Имам мустаци от 18-годишен. Тогава беше доста съвременно. Така че това съм аз. Няма нищо злокобно или изненадващо в мен “

Въпреки че слуховете към този момент са изяснени, някои консуматори разясниха, че видеото на Дженкинс е тъкмо това, което би споделила прикритата Меган.

Други споделиха, че към момента не са уверени, защото не са виждали Дженкинс и Меган в една и съща стая.

 

Етикети: коронациякралско семействоМеган Маркъл
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР