Въпреки че бъдещата съпруга на принц Хари Меган Маркъл не

...
Въпреки че бъдещата съпруга на принц Хари Меган Маркъл не
Коментари Харесай

Неканеният Тръмп пожела щастие на Хари и Меган

Въпреки че бъдещата брачна половинка на принц Хари Меган Маркъл не спираше да подлага на критика Тръмп по време на президентската акция и очевидно сподели благосклонностите си към Хилари Клинтън, президентът на Съединени американски щати пожела благополучие на нея и английския принц.

Доналд Тръмп по този начин и не получи покана за сватбата, която ще се състои през месец май тази година, само че в изявление пред известния английски водещ Пиърс Морган, което ще бъде излъчено в ефира на телевизионния канал Ай Ти Ви той изяснява, че се надява двамата да бъдат щастливи.

„ Аз фактически искам те да бъдат доста щастливи. Те са една прелестна двойка! “ “, споделил Тръмп. Водещият не спести на президента държанието на Меган, която го подлага на критика, само че президентът не се поддаде на провокациите и още веднъж съобщи: „ Добре, само че аз към момента се надявам те да бъдат доста. щастливи! “

По-рано изданието Daily Mail заяви, че принц Хари не е поканил на сватбата си настоящия президент на Съединени американски щати. Поради тази причина той взел решение да не бъде измежду гостите му и неговият другар, предшественика на Тръмп Барак Обама.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР