Въпреки че Александър-Арнолд попадна в окончателната листа на Гарет Саутгейт

...
Въпреки че Александър-Арнолд попадна в окончателната листа на Гарет Саутгейт
Коментари Харесай

Алексанър-Арнолд избухна срещу критиците си

Въпреки че Александър-Арнолд попадна в окончателната листа на Гарет Саутгейт за Катар 2022, към момента не е ясно дали ще получи опция да се изяви на идния Мондиал. Футболистът на Ливърпул, в случай че желае да се наложи в състава на “трите лъва ” в престоящия конгрес, би трябвало да се пребори с тежката конкуренция в лицето на Кириън Трипиър и Кайл Уокър.

“Мърсисайдци ” несъмнено не са в най-хубавата си форма и редица груби неточности в защита им отредиха преди паузата за Световното състезание нежеланото шесто място в Премиер лийг - на цели 7 точки зад топ 4. Заради това звездата на британския гранд получи не малко рецензии, с които обаче той не е изцяло склонен.

“Бих споделил, че би трябвало да направя усъвършенствания във всяка част от моята игра. Имаше случаи, в които можех да се пазя и по-добре. Но в това време не не помня и, че имаше случаи, когато играех на позицията си в действителност добре ”, споели Арнолд в изявление пред английската телевизия ИТВ.

“Мисля, че прекомерно доста хора обичат да крещят за грешките, които върша, вместо да приказват, когато съм се защитавал добре ”, сподели още Арнолд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР