Въоръженият бунт на групировката Вагнер илюстрира слабостта на Русия -

...
Въоръженият бунт на групировката Вагнер илюстрира слабостта на Русия -
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Слабостта на Русия е очевидна

Въоръженият протест на групировката " Вагнер " илюстрира слабостта на Русия - страна, потънала в зло и безпорядък, съобщи през днешния ден украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, като разкритикува съветския президент и съобщи, че Украйна пази останалата част от Европа, предадоха украинските организации, представени от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10863
В първата си реакция на събитията в Русия Зеленски означи, че тези, които " избират пътя на злото, сами се унищожават ", визирайки Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, който съгласно него: Изпраща стотици хиляди хора на война единствено, с цел да се барикадира в Московска област и да се отбрани от тези, които самичък е въоръжил.

" Слабостта на Русия е явна. Пълна уязвимост ", сподели Зеленски в коментар в обществените мрежи. Той добави, че: Също толкоз явно е, че Украйна е способна да отбрани Европа от заразяване с съветското зло и безпорядък.

" Русия употребява пропагандата, с цел да прикрие своята уязвимост и нелепостта на своето държавно управление. А в този момент хаосът е подобен, че към този момент никой не може да лъже за него ", добави президентът на Украйна.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР