Въоръжените сили на Турция може да проведат нова операция в

...
Въоръжените сили на Турция може да проведат нова операция в
Коментари Харесай

Ердоган заплаши с нова военна операция в Сирия и осъди действия на Русия

Въоръжените сили на Турция може да проведат нова интервенция в Сирия, в случай че терористите не се оттеглен от границата на страната. Това предизвести турският президент, представен от РИА Новости. 
„ Заплахите от Сирия против страната ни не престават. Наскоро терористите, които подготвяха терористични офанзиви на наша територия, бяха обезвредени. Очевидно е, че Съединени американски щати се пробват да основат нова военна зона по сирийско-иракската граница, предвестител на нови нещастия. Ако терористите не се отдалечат от нашата граница, ще преминем към деяние “, съобщи Ердоган, обръщайки се към парламентарната секта на ръководещата „ Партия на справедливостта и развиването “. Турският водач добави, че въоръжените сили на страната са в положение да „ очистят Сирия от всички терористични организации “.
 Борисов с апел към Макрон и Ердоган да не си основават непотребни проблеми между тях Борисов с апел към Макрон и Ердоган да не си основават непотребни проблеми между тях
Големите водачи са огромни водачи, тъй като разискват огромни проблеми. Не си създавайте непотребни такива в сложното време, в което живеем. Тъ...
уверено осъди и Русия за въздушния удар по лагер в Сирия, при който починаха симпатизиращи на Анкара бунтовници. „ Нападението на Русия против образователния център на силите на сирийската национална войска в района на Идлиб потвърждава, че тя не желае дълготраен мир в района ", безапелационен бе Ердоган в телевизионно послание по-рано.
Припомняме, че Турция организира три военни интервенции в Сирия през 2016-2019 година – „ Щитът на Ефрат ", „ Маслинова клонка " и „ Извор на мира ".
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР