Въоръжените сили на Северна Корея вече са способни да поразят

...
Въоръжените сили на Северна Корея вече са способни да поразят
Коментари Харесай

Разузнаването: Северна Корея може да порази всеки един град в САЩ

Въоръжените сили на Северна Корея към този момент са способни да поразят непосредствено всеки един град в Съединените американски щати, предадоха международните медии, представени от Блиц.

Те се базират на отчет на разузнаването на американските сили в Южна Корея. Северна Корея към този момент може да порази всеки един американски град – с помощта на междуконтиненталната балистична ракета „ Хвасонг-15 “.

В края на месец ноември 2017 година режимът в Пхенян извърши тестване с въпросната ракета. Според американците обсегът на балистичната ракета е близо 13 000 километра.

До момента се предполагаше, че Северна Корея може да порази единствено западното крайбрежие на Щатите. Експертите обаче към този момент са на мнение, че всички градове могат да бъдат ударени от корейците.

Има и специалисти, които считат, че севернокорейските ракети могат да изминат огромно разстояние, само че за сметка на това им липсва точност. От военното командване на Съединени американски щати в Южна Корея признават за качествата на Пхенян.

Въпреки това те са единствено теоретични и няма директна заплаха от нанасянето на подобен удар. Наскоро водачите на Пхенян и Вашингтон Ким Чен Ун и Доналд Тръмп организираха нова среща между тях. Тръмп съобщи, че в случай че не е бил той, сега е щяло да се води война сред двете страни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР