Въоръжените сили на Сърбия са свалили вражески дрон във въздушното

...
Въоръжените сили на Сърбия са свалили вражески дрон във въздушното
Коментари Харесай

Сръбската армия свалила вражески дрон край Рашка

Въоръжените сили на Сърбия са свалили противников дрон във въздушното пространство на страната. Това оповестява електронното издание на вестник Večernje novosti, като се базира на информация от Министерството на защитата в Белград, съобщи " Фокус ".

" В сходство със заповедта на президента на републиката и висшия главнокомандващ президента Александър Вучич (...) елементи на сръбската войска обезвредиха комерсиален дрон, движещ се от Копаоник към Рашка този следобяд. Дронът е свален със средства за радиоелектронна битка в непосредствена непосредственост до военните обекти на Рашкия гарнизон “, се споделя в известие на военното ведомство “, се споделя в изказването на военното ведомство.

Večernje novosti добавя, че сръбските въоръжени сили търсят дрона в региона на Копаоник. Очаква се той локализиран до четвъртък сутринта.

Във вторник сръбският президент Александър Вучич издаде заповед за заличаване на всички противников дронове в небето над Централна Сърбия. В същия ден сръбските въоръжени сили бяха приведени в нараснала бойна подготвеност. Военният министър Вучевич изясни, че обстановката в Косово е напрегната, откакто Прищина стартира да ползва решението за възбрана на сръбските регистрационни номера. Министърът означи, че никой не желае да води война, само че армията е подготвена да извърши всевъзможни задания.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР