Въоръжените сили на Русия ще направят всичко, за да гарантират

...
Въоръжените сили на Русия ще направят всичко, за да гарантират
Коментари Харесай

Шойгу: Колективният Запад започна истинска война срещу Русия

Въоръжените сили на Русия ще създадат всичко, с цел да подсигуряват суверенитета и военната сигурност на страната, сподели съветският министър на защитата Сергей Шойгу, оповестяват съветски медии.

„ Колективният Запад стартира същинска война против Русия, пробвайки се още веднъж с всички сили да я разбие. Налагат се безкрайни наказания, предизвикат се вълнения и военни спорове в прилежащи страни, става известно голяма военна помощ на режима в Киев. Ръководството на страната може да бъде решително, че нашите въоръжени сили ще създадат всичко, с цел да подсигуряват военната сигурност и суверенитета на страната ", добави Шойгу.

На срещата с ученици на висши военни образователни заведения в Кремъл съветският министър на защитата Сергей Шойгу ги посъветва да внедрят опита от специфичната военна интервенция в бойната подготовка на персоналния състав.

" От вас ще се изисква най-голям професионализъм, оптималната отдаденост, дарба за бързо взимане на ексцентрични решения и вдишване на отговорност. На вас е поверено образованието и образованието на персоналния състав. Чувствайте се свободни да въведете опита от специфична военна интервенция в бойни дейности образование ", добави още Шойгу.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР