Въоръжените сили на Киев продължават да оказват героична съпротива в

...
Въоръжените сили на Киев продължават да оказват героична съпротива в
Коментари Харесай

Зеленски: Войниците ни притискат врага в южната част на страната

Въоръжените сили на Киев не престават да оказват героична опозиция в Източна Украйна, а бойците ни притискат врага в южната част на страната. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски в послание.
Прочетете още
Според него цялостната обстановка на фронта е без основни промени.

" Ситуацията на фронтовата линия през последните 24 часа не се е трансформирала значително. Героичната опозиция на нашите военни в Донбас и Харковска област продължава. Оказваме напън върху врага в южната част на страната ни ", съобщи президентът.

Той също по този начин благодари на украинските артилеристи, разузнавачи, СБУ и всички други, " които обезпечават поредното заличаване на командните пунктове на окупаторите, техните хранилища и муниции ".

По-рано от Генералния щаб оповестиха, че съветски окупатори са се пробвали да пробият защитата на украинските военни по посока на Козача Лопан-Уди в Харковска област. В същото време въоръжените сили отблъснаха всички настъпателни дейности на съперника в Донбас.

На 14 август украинските военни оповестиха, че са ликвидирали 200 окупатори, а по украински данни от началото на експанзията си Руската федерация е изгубила общо 43 750 свои военнослужещи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР