Въоръжен мъж с пистолет ограбил момче до дискотека в Лозенец,

...
Въоръжен мъж с пистолет ограбил момче до дискотека в Лозенец,
Коментари Харесай

Въоръжен мъж с пистолет нападна и взе парите на момче до дискотека в Лозенец

Въоръжен мъж с револвер ограбил момче до дискотека в Лозенец, оповестиха от полицията.
На 5 август, към 04.15 часа в районното ръководство в Царево е получен сигнал от защитата на дискотека в Лозенец, за това че на улицата сред дискотеката и бар, е осъществен въоръжен обир.
Установено е, че мъж насочил револвер към 19-годишен бургазлия, като му взел принудително сумата от 100 лева След това непознатият се качил в лек автомобил БМВ, със софийска регистрация и напуснал местопроизшествието.
В резултат на бързите полицейски дейности в местността „ Тарфа” край Лозенец, е открит лекият автомобил, като е открито, че ползващият автомобила мъж, населява вила в местността.
Със съдействието на чиновници от бранш „ Специализирани полицейски сили” при регионалната дирекция на полицията в Бургас, са арестувани обитаващите вилата трима мъже - всички са от София, на възраст от 18 до 20 години.
Съпричастността на всеки от тях към осъществения въоръжен обир се обяснява от чиновници на районното ръководство в Царево. Извършени са голям брой процесуално-следствени дейности - претършуване и изземване, разпити на очевидци и потърпевши, разпити пред арбитър, разпознавания и други.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР