Въобще и не сме подозирали, но последните три години са

...
Въобще и не сме подозирали, но последните три години са
Коментари Харесай

Какво каза сестрата на Сандра Бълок за смъртта на половинката ѝ

Въобще и не сме подозирали, само че последните три години са били същинско тестване за Сандра Бълок, тъй като стана ясно, че тъкмо от толкоз време дългогодишният ѝ партньор Брайън Рандъл се е борил с тежко заболяване.
 Партньорът на Сандра Бълок, Брайън Рандъл, умря на 57-годишна възраст
Тежка загуба за Сандра Бълок

Отиде си любовта на живота ѝ

Това стана ясно, през вчерашния ден, 8 август, когато от фамилията на 57-годишният Рандъл излязоха с новината, че той е умрял от амиотрофична латерална склероза (ALS). Научаваме за това едвам в този момент, тъй като самият той е желал болестта му да не става обществено притежание.

Макар самата Сандра Бълок да го дефинира като любовта на живота ѝ, двамата по този начин и не се ожениха. Новината за гибелта на Брайън Рандъл стана мотив сестрата на актрисата - Гъсин Бълок-Прадо .

В профила си в Instagram тя разгласява фотография на Рандъл и под нея написа, че е сигурна, че е намерил най-хубавото място за лов на риба в Рая и хвърля въдицата си в буйни реки, цялостни със сьомга.
 Сандра Бълок и Брайън Рандъл - какво знаем за дългогодишната им връзка
Зад кулисите на потайната връзка на Сандра Бълок и Брайън Рандъл

Партньорът на актрисата умря на 57 години

Сестрата на добавя, че амиотрофичната латерална склероза е подла болест, само че за нея е известна разтуха, че за него са се грижили уместно. Гъсин Бълок-Прадо разяснява, че сестра ѝ се е грижела за половинката си, само че помощ са ѝ оказвали ѝ екип от сестри, които са били особено наети.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР