Ваня Ламбева бе поканена за лице на бижутерийна къща “Фортуна”,

...
Ваня Ламбева бе поканена за лице на бижутерийна къща “Фортуна”,
Коментари Харесай

Бизнесдамата Ваня Ламбева е първият в България Jewellery matcher

Ваня Ламбева бе поканена за лице на бижутерийна къща “Фортуна”, която тази година отбелязва 30 години от основаването си.

От години носителката на купата „ Мисис Дама на годината “ търгува със скъпоценни камъни и създава неповторим дизайн за специфични и определени клиенти. „ Уникалното украшение е същинската инвестиция, изключително когато приказваме за изящни, натурални скъпоценни и полускъпоценни камъни. Перфектната обработка на камъка, високото качество и неповторим дизайн са едни от критериите за цената на бижуто, което е комплимент за сполучливата жена “, споделя госпожа Ламбева пред медията ни.

Освен лице на влиятелната марка „ Фортуна “ Ваня Ламбева съветва и скицира дизайна на неповторими бижута, които ВИП клиентите на „ Фортуна “ имат със специфичната приятност за неповторимост.

Бизнесдамата Ваня Ламбева е позната в светските среди с колекционерската си пристрастеност. Богатата й сбирка включва творби на изкуството от популярни създатели, скъпи бижута и камъни с висок карат. Неотдавна Ваня Ламбева бе поканена за модел на бижутерийна къща Калабрезе в Сицилия. С годините тя натрупва солидни знания за това свое занимание, чете доста, посещава аукциони в Сингапур, Монако, Ница и други, и през днешния ден към този момент го трансформира в своя специалност.

„ Да бъдеш „ Jewellery matcher “ (бижутериен съветник) е безусловно нова специалност за България и се веселя да съм първата. Да промотираш и създаваш ювелирно изкуство е привилегия, отговорност и голямо наслаждение. За тази позиция се изискват знания освен в региона на изкуството, само че и разсъдък, който да те води при срещите с клиентите, които не са инцидентни минувачи “, споделя госпожа Ламбева и добавя:

„ Магазините на „ Фортуна “ освен оферират изящни произведения, те са средище, където на чаша топло кафе и искрящо вино, нашите клиенти, които мога да нарека другари с приятност споделят своите хрумвания. Атмосферата носи вълшебен дух, който ни води от историческия към сегашния миг на ювелирното изкуство в търсене на най-подходящото. Разкриваме секрети от гемологията и предаваме антични послания “, разгорещено споделя Валя Ламбева..

Ваня Ламбева е родена в София в фамилията на посланик. Дълги години е живяла в разнообразни страни по света. Завършила е британска гимназия, има магистърска степен по история на изкуствата и магистърска степен по маркетинг. Била е кмет на с. Туден и е създател на спортния клуб в Годеч. През 2016г. основава Асоциацията „ Дива Земя”. Организатор е на първата детска асамблея „ Земята на децата”.

Фирма „ Фортуна” отваря първия си бижутериен магазин през далечната 1991 година в град Пловдив.

Магазините оферират многообразие от над три хиляди и петстотин модела, въз основата на които могат да се осъществят най-малко още хиляди, а концепциите ни са безчет. Може да поръчате всичко по азбучник, списание, даже и модел, който е само във Вашето въображение. В духа на старите обичаи, Вашият модел ще бъде направен ръчно. Едно от главните правила в бижутериен магазин ”Фортуна’’ е стремежът да се избяга от всеобщата мода. Всички бижута в магазина - пръстени, обеци, огърлици, гривни, брошки, сувенири могат да се предложат във вид злато 18 карата с естествени камъни – брилянти, сапфири, рубини, изумруди. При нас ще намерите неповторими бижута от естествено култивирани бели перли акоя, черни таити, жълти перли или сиви.



”Фортуна” залага на скъпоценните камъни, забавните модели, съвършената направа, прецизния монтаж, професионалната шлифофка. И на.... дискретността. В бутиците се оферират и неповторими творби от сребро – разнообразие от предмети, икони и огледала. При нас ще видите елегантно подредени годежни пръстени и венчални халки от платина, бяло и жълто злато. В непосредствена непосредственост до тях свети неповторима сбирка бижута - пръстени, обеци, брошки от платина, чиито несравним резултат е реализиран посредством композиция с брилянти, сапфири,перли и изумруди.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР