Ваня Григорова, кандидат-кмет на БСП и сие, а сега общински

...
Ваня Григорова, кандидат-кмет на БСП и сие, а сега общински
Коментари Харесай

Ваня Григорова - най-търсена в Гугъл за България

Ваня Григорова, кандидат-кмет на Българска социалистическа партия и сие, а в този момент общински консултант в София, се оказва личността, която е привлякла най-голямо любознание съгласно данните на Google търсачката. Нейното име е най-често търсеното през миналата година.

Втората позиция е за Мария Габриел, отказала се от еврокомисарската си позиция, с цел да стане член на българското държавно управление и хипотетично на ротацията и министър председател. Следва другият кандидат-кмет, този път на ПП-ДБ, Васил Терзиев. Четвърта е шамхатистката Нургюл Салимова, пети е Васил Божков, който укротен, взе, че се завърна в България и дори не е в ареста все още. Шести е зложелател на Божков и към този момент някогашен основен прокурор - Иван Гешев. Десетото място в тази ранглиста на онлайн интерес е останалият трети кандидат-кмет на ГЕРБ и някогашен тв началник - Антон Хекимян.

По-светски са позициите от №7 до №9 - водещата на вести от бТВ Виктория Готева, Керана и Розали Петрова. Последната се оказва - след още веднъж инспекция в търсачката, че е посочвана като " новата жена до Кубрат Пулева ".

Двата най-търсени за информация кино лентата са и най-нашумелите от лятото, които вървяха един до друг с известна преднина за " Опенхаймер " пред " Барби ".

Тройката в търсенето в темата  " концерти "  е от " Imagine Dragons " с концерта на " Васил Левски " през лятото, Ед Шийрън с идния му концерт следващата година и Графа, който също излезе на националния стадион.
Кои събития попадат в топ 10 за 2023 година за света?
1. Войната Израел - " Хамас "

2. Изчезването на батискафа, тръгнал към останките на " Титаник "

3. Земетресението в Турция (и Сирия), лишило живота на десетки хиляди и разрушило цели градове

Следват три урагана, за които хората разбираемо са желали да се осведомят, с цел да се предпазят в точния момент - Хилъри, Идалия, Лий.

7. Стрелбата в Мейн, при която бяха убити 18 души

8. Стрелбата в Нашвил 

9. " Чандраян " 3 - индийският уред, който кацна на Луната

10. Войната в Судан

Така безпокойството, че вниманието на света към войната в Украйна е мощно отслабено, се удостоверява от тематиките, провокирали интереса на интернет потребителите.

Сред личностите най-вече търсено е било името на Дамар Хамлин. Звездата на американския футбол получи сърдечен арест на терена, а по-късно имаше доста мощна вълна на съпричастност.

Пак по същата скица - любознание или угриженост за неговото положение, е и втората позиция на артиста Джеръми Ренър, който претърпя тежък инцидент със съществени, животозастрашаващи травми, откакто беше премазан от снегорин. 

Силно спорния интернет " воин " Андрю Тейт е под №3. Тейт е прочут като човека, отглеждащ ново потомство мизогинисти.

Сред умрелите звезди най-вече търсения е имало за Матю Пери, звездата от " Приятели ". Следват две музикални икони - Тина Търнър и Шинейд О’Конър.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР