Ваня Джаферович замести култовия водещ на Survivor Владо Карамазов, който

...
Ваня Джаферович замести култовия водещ на Survivor Владо Карамазов, който
Коментари Харесай

"Не ставаш за водещ, махай се": Бесен хейт срещу Ваня Джаферович и ролята му на водещ в Survivor

Ваня Джаферович замести паметния водещ на Survivor Владо Карамазов, който от години бе лице на шоуто. Причините, стоящи зад решението за тази смяна, не са ясни, само че не това е значимо.

В обществените мрежи семейство Джаферович са за следващ път едно от най-хейтените. Миналата година повода бе Жени и нейното показване в " Игри на волята ", а в този момент е Ваня и ролята му на водещ в новия сезно на Survivor.

Виж още: Златка Райкова захапа Джизъса и майка му, Карен се грижи за Благой-младши

Половинката на Лъчо от СкандаУ разкритикува Джаферович, който не ставал за водещ на такова предаване. " Монтажистът би трябвало да си скъса ушите... не знам ", написа Ралица Константинова на стори в Instagram. На сходно мнение са и консуматори във Фейсбук. 

" Моите почетения към Джеферович, в случай че става за футболист, само че за водещ изрично НЕ става! Нито тембър, нито дикция, нито артикулация, нито интонация, нито правоговор! Тези неща се учат на друго място, не на терена... За 2 минути сподели 100 пъти: " също по този начин....също по този начин...също по този начин... " Дразнещо и тъпо! На доста хора им писна да гледат това семейство по всички формати! ", написа потребителка.

Виж още: " И него ли омота ": Мирела заби ново гадже от " Игри на волята "? 

Ето и доста дребна част от десетките мнения на хора, които пишат за пилотния епизод на Survivor:

" Слаб каст, доста слаб монтаж, водещият - без коментар. Очертава се доста много слаб сезон. Сменете водещия до момента в който е време, оправете монтажа и може и да станат нещата... "

" Непрекъснатото коментиране на Джаферович по време на игрите е извънредно неприятно и досадно. Зрителят също вижда какво се случва, няма потребност да се разяснява всяка стъпка на участниците. Надявам се по нататък в предаването да спре това излияние. "

" Явно за рейтинга тая година ще се разчита на хейта към водещия и " известните ". Тъжно, за толкоз години не бях пропущала български сезон, само че ще опитам да си запазя положителните мемоари и няма да виждам тази подигравка с името " Сървайвър "

" Ало, водещият... с изключение на гнусен акцент, непрекъснато прави неточности от вида: " За нейното/вашето страдание ". Много е напрягащ. Любимо предаване ми е, само че този Ваня не знам по какъв начин ще се изтърпи... ".

" Как може в народен ефир да сложите човек който не приказва вярно български език? Излагация ".

Виж още: " Не кърпим ситуацията ": Поли от " Един за различен " отговори на злословия по техен адрес

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР