Ваня Джаферович, който за първи път ще бъде водещ на

...
Ваня Джаферович, който за първи път ще бъде водещ на
Коментари Харесай

Ваня Джаферович показа острова на Сървайвър

Ваня Джаферович, който за първи път ще бъде водещ на " Сървайвър ", сподели острова в Доминикана, където ще се снима предаването.

Той отпътува преди главната група, формирана от участниците за екзотичната дестинация и сподели палмите, безлюдния плаж, спокойното море и моторната лодка на екипа във видео в обществените мрежи. Вчера сутринта бойците от двата отбора-известни и незнайни излетяха от летище София за Доминикана, където ще се организира шоуто, а минути по-късно аерогарата беше евакуирана поради сигнал за взривно устройство. Проверката от профилираните служби сподели, че сигналът за бомбата е подправен, а българите към този момент бяха изхвърчали. Ваня не не помни да подсети, че този сезон ще продължи рекордно дълго-цели 90 дни.

На 18, 19 и 20 февруари от 20:00 часа прeдаването ще даде начало на новия сезон на оригинала в риалити продукциите в българския ефир. В продължение на 90 дни двете племена ще мерят сили в невиждани по мащаб борби и ще играят по този начин, че да завоюват на своя страна освен останалите участници, само че и феновете, които този сезон ще имат решителен глас в това кой да продължи напред и да завоюва огромния край. След премиерните епизоди предаването ще се излъчва в дните неделя, понеделник и вторник от 20:00 до 23:00 часа, напомня Hotnews.bg.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР