Ваня Джаферович и Горан ще забавляват четири пъти в седмицата

...
Ваня Джаферович и Горан ще забавляват четири пъти в седмицата
Коментари Харесай

Ваня Джаферович и Горан в ново онлайн реалити зад кадър на Фермата

Ваня Джаферович и Горан ще забавляват четири пъти в седмицата почитателите на шоуто ще се забавляват с " фермерски “ комизъм и ще получават извънреден достъп до любопитни детайлности към процеса на снимане.

Новото онлайн риалити  " Горан и фермерите “ започва в цифровите канали на " Фермата “ по bTV. В него основни герои са риалити звездата Ваня Джаферович и Горан Иванов, станал по-известен в предишния сезон на шоуто като " Горан от гората “. Четири пъти в седмицата на fermata.btv.bg Ваня и Горан ще дават на почитателите на " Фермата “ извънреден достъп зад кулисите на най-позитивното риалити шоу в България и по занимателен метод ще разкриват любопитни детайлности към снимането и екипа на най-гледаната българска риалити продукция. Сценарист на онлайн плана е добре познатият от първи сезон на " Фермата “ участник Димитър Господинов – Гуспата.

Шпионското онлайн риалити ще предложи 44 десетминутни епизода, които ще се разгласяват на уеб страницата на шоуто до края на излъчването на четвъртия му сезон. Те ще забавляват почитателите със смешни случки от фермерския живот и с материали от " кухнята “ на предаването. Ваня и Горан ще имат формален пропуск до някои от продуцентите Иван и Андрей, в това число до техните гримьорни, апаратни, до Арената за дуели и екипите, които вършат предаването такова, каквото феновете го виждат по bTV  6 дни в седмицата. Освен видеа зад кадър, двамата риалити герои ще вършат изявленията с отпадналите участници директно след дуелите, както и изявленията с част от експертите, които стоят зад " Фермата “. Не по-малко любопитни ще бъдат и епизодите, в които Ваня и Горан потеглят на странствуване, с цел да проследят по какъв начин се е развил животът на емблематични участници от миналите сезони, какво се случва с спечелилите от трите сезона Райно, Стоян и Яни, ще ревизират дали Горския от Самоков – Станислав се е научил да цепи дърва, с какво се занимават Майора и мама Галя и т.н.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР